szentesiesemenyek

Készült egy 39 oldalas összeállítást, amely áttekinti a 2018-as időszaki kiállításokat és róluk megjelenő újság cikkeket. A képre kattintva letölthető.

 

 

 

 
Képtárak
 
eseménye

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

PROGRAMOK

   

Arcképek Szentesről
Bemutatkozott Tímár Ferenc mérnöktanár. informatikus könyvtáros

2019. január 30.
Városi Könyvtár (Kossuth u. 33-35.)

A vendégeket köszöntötte: Szobota Györgyné az Együtt Szentesért Egyesület vezetője
Előadó: Tímár Ferenc mérnöktanár, informatikus könyvtáros
Közreműködött: dr. Horváth György és Bácskai Mihályné ny. gimnáziumi tanárnő

KÉPGALÉRIA

Szentesi programok

   

Közönségtalálkozó Benkő Lászlóval

A Koszta József Múzeum „Gyöngyhajú Lány” kiállításának keretében egy különleges találkozóra invitált minden OMEGA rajongót! Benkő László egy kötetlen, bensőséges hangulatú beszélgetésben mesélte el a legendás zenekar legizgalmasabb történeteit. A program végén dedikálásra volt lehetőség.

2019. január 25.

Szervező: Koszta József Múzeum
Helyszín: Megyeháza Kulturális és Konferencia Központ díszterme
A vendégeket köszöntötte: Farkas László Róbert múzeumigazgató
Benkő László beszélgetőpartnere: dr. Nátyi Róbert művészettörténész, a Koszta József Múzeum művészettörténész
Közreműködött: Hangoust együttes

KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

   

Szentes 50 arca - könyvbemutató

2019. január. 17.

Városi Könyvtár (Kossuth u. 33-35.)

A kiadványt bemutatták a szerzők: Labádi Lajos ny. levéltárigazgató,
Tofán Sándor fotós és Vidovics Ferenc fotós és szerkesztó.

 

KÉPGALÉRIA

PROGRAMOK

   

Újévi tűzijáték
 

2019. január 1.

Kossuth tér

Ünnepi beszédet mondott: Szirbik Imre polgármesterKÉPGALÉRIA -

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!